CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Turgay Bayrak, Bafra’nın gelişimine katkı sunması beklenen Balık Hali Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Projenin Bafra Belediye Meclisi’ne sunulduğunu belirten Bayrak, daha önce gündeme alınmayan bu çalışmanın ilçe için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Bayrak, ilçenin turizmine ve kültürel mirasına katkı sağlayacak projelerin destekçisi olacaklarını belirterek, “Bafra için değer üreten her çalışmanın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ayrıca, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle açıklama yapan Turgay Bayrak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve manevi yenilenme ayı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
**“Ramazan ayı, müminlerin manevi baharıdır. Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan, bizlere iyiliği, paylaşmayı ve kardeşliği hatırlatır. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde barındıran bu mübarek ayda, kötülüklerden arınıp iyilik yolunda tertemiz bir sayfa açmalıyız. Küskünlüklerimizi bir kenara bırakmalı, yardıma muhtaç insanları gözetmeli ve hayır işlerinde yarışmalıyız.
Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam âlemine Ramazan-ı Şerif’in, sağlık, huzur ve bereket dolu bir ay geçirmelerini temenni ediyorum.”**
Bayrak, Ramazan’ın barış, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini dileyerek, tüm vatandaşlara hayırlı bir Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.