İçeriğe atla
09:31
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Terme’de Evi Yanan Aileye Belediye Desteği
Haberde insan

Terme’de Evi Yanan Aileye Belediye Desteği

Samsun’un Terme ilçesinde kış günü evleri yanarak kullanılamaz hale gelen ailenin imdadına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul yetişti. Başkan Kul, vakit kaybetmeden evi yanan aileye konteyner ev teslim etti.
M MehmetunluYayın · 04.02.2025
15:05
4 okundu
MehmetunluYayın: 04.02.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun’un Terme ilçesinde kış günü evleri yanarak kullanılamaz hale gelen ailenin imdadına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul yetişti. Başkan Kul, vakit kaybetmeden evi yanan aileye konteyner ev teslim etti.

Terme ilçesi Gölyazı Mahallesinde Cengiz Şen, Ayşe Şen ile Emine Şen isimli vatandaşların yaşadığı evde dün saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Bugüne kadar merkez, ilçe, mahalle, mesafe fark etmeksizin evlerini afet ve yangın gibi olaylarda kaybeden ailelerin yanında olan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilk olarak aileye geçici olarak barınmaları için konteyner ev ulaştırdı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından içinde tuvalet, banyo ve mutfak bulunan konteyner ev vinç yardımıyla yanan evin yanına monte edildi. Belediye ekipleri konteyner çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

"Kış günü dışarıda kalmadım"

Yangında evinin tamamen kullanılamaz hale geldiğini ve üzgün olduğunu belirten Cengiz Şen, "Yangın sırasında evde değildik, eşimin ameliyatı için hastaneye gittim. Annem ise ağabeyimin yanındaydı. 30 yıllık emeğim, 10 dakika içerisinde küle döndü. Çok üzgünüm. Yangın sonrası bize konteyner ev desteğinde bulunarak yanımızda olan, kış günü dışarıda bırakmayan Belediye başkanımız Şenol Kul’a destekleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ailemizin yüzü tekrar gülecek"

"Ne gerekiyorsa yapacağız" diyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın iyi günlerinde de kötü günlerinde de hep yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dün Gölyazı mahallemizde üzücü bir yangın yaşandı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmaması bizim için en büyük teselli. İlk olarak barınma sorunlarını çözmek için konteyner evimizi ulaştırdık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından da diğer ihtiyaçları ile alakalı çalışmalar yapılıyor. Ailemizin yüzünü yeniden güldürmek için elimizden geleni yapacağız. Kendilerine tekrar geçmiş olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Terme’de Evi Yanan Aileye Belediye Desteği 2Terme’de Evi Yanan Aileye Belediye Desteği 3

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Mehmetunlu
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan