İçeriğe atla
01:01
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır
Çevre

Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaklaşan kar yağışı öncesinde vatandaşlara hazırlıklı olmaları çağrısında bulundu. Kul, belediye ekiplerinin kış şartlarına hazır olduğunu belirterek, vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için 24 saat esasına göre aralıksız çalışacaklarını söyledi.
K KizilirmakofsetmatbaasiYayın · 18.02.2025
14:30
4 okundu
KizilirmakofsetmatbaasiYayın: 18.02.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaklaşan kar yağışı öncesinde vatandaşlara hazırlıklı olmaları çağrısında bulundu. Kul, belediye ekiplerinin kış şartlarına hazır olduğunu belirterek, vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için 24 saat esasına göre aralıksız çalışacaklarını söyledi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Karadeniz Bölgesi’nde etkili olması beklenen kar yağışlarından dolayı Fen İşleri Şantiyesini ziyaret ederek hazırlıkların son durumu hakkında bilgiler aldı, ekiplere yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diledi. Kul, belediye ekiplerinin güçlü filosu ve hazırlıklı çalışmalarıyla kış şartlarına karşı tam donanımlı olduklarını ifade etti.

Kış lastiği ve zincir uyarısı

Başkan Kul, kış aylarında trafik güvenliğini sağlamak için vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi. Kış şartlarında güvenli sürüş için araçlara kış lastiği takılması gerektiğini vurgulayan Kul, sürücülerin araçlarında zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmasının önemine dikkat çekti. Kış şartlarına uygun önlemler alınmadığı takdirde olumsuz durumların yaşanabileceğini hatırlattı.

"Siz kar topu oynayın, gerisi bizde"

Meteorolojinin, Perşembe sabah saatlerinden başlamak üzere Terme’de çok ciddi kar yağışı beklendiğine ilişkin uyarıda bulunduğunu kaydeden Başkan Kul, "Karla mücadele çalışmalarında 70 personelimiz, 30 araç ve iş makinemiz karla mücadelede görev alacak. Yaklaşık 1750 kilometrelik yol ağımızda karla ilgili sıkıntı yaşatmamanın gayretini ortaya koyacağız. Şu anda araç, ekipman ve tuz stoku açısından bir sorunumuz yok. Tüm personelimiz koordine edilmiştir. Siz kışın tadını çıkarın, kar topu oynayın, gerisini biz halledeceğiz" dedi.

Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır 2Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır 3Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır 4Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır 5Terme Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır 6

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Kizilirmakofsetmatbaasi
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan