İçeriğe atla
09:52
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Tekirdağ'da Eşinin Canına Kıymayla Suçlanan Sanığın Davası Ertelendi
Asayiş

Tekirdağ'da Eşinin Canına Kıymayla Suçlanan Sanığın Davası Ertelendi

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde eşinin canına kıyma iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığın davası ertelendi.
M MehmetunluYayın · 14.01.2025
12:05
1 okundu
MehmetunluYayın: 14.01.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde eşinin canına kıyma iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığın davası ertelendi.

Tekirdağ Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesince "Tasarlayarak kasten cana kıyma" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan tutuklu sanık R.K., Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmada hazır bulundu. Olayda hayatını kaybeden Ayşenur Akkurt’un babası Ahmet Akkurt, yakınları ve avukatları da salonda hazır bulundu. Sanığa savunmasını hazırlaması için ek süre tanıyan mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Olay, 19 Ocak 2023’te Şarköy ilçesinde meydana gelmişti. Eşi R.K. (33) ile yaşayan Ayşenur Akkurt’tan (30) haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine eve gelen polis, Akkurt’un boğazından kesilerek hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Evde bileklerinde kesikler bulunan baygın durumdaki R.K., sağlık ekiplerince Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılmış, tedavisinin ardından gözaltına alınmıştı. R.K hakkında Tekirdağ Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesince "Tasarlayarak kasten canına kıyma" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Mehmetunlu
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan