İçeriğe atla
17:02
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Tamire götürülen araç kaza yaptı: 1 yaralı
Asayiş

Tamire götürülen araç kaza yaptı: 1 yaralı

Samsun'da direksiyon arızası bulunan otomobil tamire götürüldüğü sırada meydana gelen kazada sürücü yaralandı.
S SahinolemreYayın · 30.03.2026
11:50
12 okundu
SahinolemreYayın: 30.03.2026 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun'da direksiyon arızası bulunan otomobil tamire götürüldüğü sırada meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Görkem T. (22) idaresindeki 55 AIH 288 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yol kenarındaki bariyere çarptı. Direksiyon sisteminde arıza bulunduğu öğrenilen aracın, tamir edilmek üzere sanayiye götürüldüğü sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazada yaralanan sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Sahinolemre
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan