İçeriğe atla
15:59
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Samsun’da farelerle dostluğu haber olmuştu; otobüs durağında ölü bulundu
Asayiş

Samsun’da farelerle dostluğu haber olmuştu; otobüs durağında ölü bulundu

Samsun’da farelerle kurduğu sıra dışı dostlukla daha önce haberlere konu olan 56 yaşındaki şahıs, otobüs durağında ölü bulundu.
K KizilirmakofsetmatbaasiYayın · 11.07.2025
11:40
139 okundu
KizilirmakofsetmatbaasiYayın: 11.07.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun’da farelerle kurduğu sıra dışı dostlukla daha önce haberlere konu olan 56 yaşındaki şahıs, otobüs durağında ölü bulundu.

Olay, İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde, Gazi Devlet Hastanesi önündeki otobüs durağında meydana geldi. Sabah saatlerinde durağın bankında hareketsiz halde yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Şeref Yeşilbaş’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin yaptığı ilk incelemenin ardından Yeşilbaş’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli ocağı belirtildi.

Farelerle dostluğu haber olmuştu

Hayatını kaybeden Şeref Yeşilbaş’ın 2021 yılında sokakta yatıp kalktığı, çöpten topladığı ekmeği fare ve yavrularıyla paylaştığına dair haber konusu olduğu ortaya çıktı. Şeref Yeşilbaş’ın İHA mikrofonunu farelerle dostluğunu anlatarak, "Yaklaşık 4-5 aydır fare ile arkadaşlık yapıyorum. Güzel bir dostluğumuz oluştu. Çoğu zararlı insanlardan çok daha iyi. Hayvanlara karşı çok duyarlıyım. Allah her şeyi bizim için yaratmış. Başka birinin eliyle fare beslediğini duysam inanmazdım ama kendim besliyorum. Fareyi beslediğim anı da o an şans eseri yanımda duran birisi kayıt altına almış. Fareler çok ürkek hayvanlar. Böyle bir dostluk kurmamız bana da garip geliyor. Günde 3-4 sefer yanıma geliyor. Bu sabah da kendisini ve yavrularını besledim. Gelme saatlerimi ezberlemiş gibi. Burada balık tutuyorum, 5 dakika sonra yanıma geliyor. Farenin 4 tane de yavrusu var. Annesi ile gelince onları da besliyorum" demişti.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Kizilirmakofsetmatbaasi
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan