İçeriğe atla
10:35
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Samsun'da Evlilik Öncesi Çiftlere Eğitim Verildi
Samsun

Samsun'da Evlilik Öncesi Çiftlere Eğitim Verildi

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, evlilik öncesi ve evlilik sürecindeki çiftlere aile, iletişim ve sağlık konularında eğitim verdi.
MK Mehmet KarabiberYayın · 13.01.2025
15:05
5 okundu
Mehmet KarabiberYayın: 13.01.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, evlilik öncesi ve evlilik sürecindeki çiftlere aile, iletişim ve sağlık konularında eğitim verdi.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Samsun İl Müftülüğü iş birliğiyle "Güçlü Aile, Güçlü Samsun" projesi kapsamında bir eğitim programı düzenlendi.

Programda, evlilik öncesi ve evlilik sürecindeki çiftlere aile yapısının güçlendirilmesi, etkili iletişim becerileri ve sağlık konularında bilgilendirmeler yapıldı. Katılımcılara evlilik hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlarla başa çıkabilmeleri için rehberlik sunuldu.

Eğitimlerin sonunda programa katılan çiftlere teşekkür belgesi ve yastık hediye edildi. Etkinlik, aile kurumunun güçlendirilmesi ve sağlıklı evliliklerin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenmiştir.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Mehmet Karabiber  |  Yazar: Mehmet Karabiber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan