İçeriğe atla
09:33
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Samsun’da Emekli Olan Öğretmene Duygu Dolu Veda
EĞİTİM

Samsun’da Emekli Olan Öğretmene Duygu Dolu Veda

Samsun’da yaş haddinden emekliye ayrılan bir öğretmene torunu ve yüzlerce öğrencisi sürpriz yaptı. O anlar görenleri duygulandırdı.
G GulayYayın · 31.12.2024
21:55
79 okundu
GulayYayın: 31.12.2024 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun’da yaş haddinden emekliye ayrılan bir öğretmene torunu ve yüzlerce öğrencisi sürpriz yaptı. O anlar görenleri duygulandırdı.

İlkadım ilçesinde bulunan Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Ensar Terzioğlu (65), 42 yıllık öğretmenlik hayatının ardından emekli oldu. Ensar öğretmen ders anlattığı sırada 1,5 yaşındaki torunu Yusuf Ensar elinde çiçekle sınıfa girdi. Torununu gören öğretmen, duygusal anlar yaşadı. Minik torununun elinden çiçek aldıktan sonra okulun koridoruna çıkan öğretmen, yüzlerce öğrencisinin sıralandığını gördü. Alkışlar eşliğinde kalabalık öğrenciler arasından yürüyen öğretmen, unutulmaz bir an yaşadı.

Sürprizden dolayı öğrencilerine teşekkür eden Ensar öğretmen, okula ve 42 yıllık mesleğine veda etti.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Gulay
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan