İçeriğe atla
08:51
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Samsun’da Dolandırıcılık Hükümlüsü Sahte Altınla Yakalandı
Asayiş

Samsun’da Dolandırıcılık Hükümlüsü Sahte Altınla Yakalandı

Samsun’da dolandırıcılık suçundan hakkında 29 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, sahte altın seti ile yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
K KizilirmakofsetmatbaasiYayın · 11.03.2025
15:06
16 okundu
KizilirmakofsetmatbaasiYayın: 11.03.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun’da dolandırıcılık suçundan 29 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve sahte altın seti ile yakalanan hükümlü, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda dolandırıcılık suçundan hakkında 29 ayrı yakalama müzekkeresi ve toplam 29 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 167 bin 860 TL para cezası bulunan Ö.E. yakalandı. Şahsın aracında yapılan aramada sahte hasır altın seti ele geçirildi. Polisteki işlemleri tamamlanan Ö.E. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Sahte Altın

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Kizilirmakofsetmatbaasi
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan