İçeriğe atla
11:17
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
RTE Bulvarı’nda 3. şeridin inşası başladı
Samsun

RTE Bulvarı’nda 3. şeridin inşası başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen, ulaşıma nefes aldıracak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda çalışmalar hız kesmenden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu çalışmayla sadece bir yol değil, şehrimizin ulaşım geleceğine açılan bir yaşam aksı inşa ediyoruz. Projede çalışmalarımız ivedilikle ve özveriyle devam ediyor" dedi.
K KizilirmakofsetmatbaasiYayın · 14.10.2025
14:59
20 okundu
KizilirmakofsetmatbaasiYayın: 14.10.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen, ulaşıma nefes aldıracak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda çalışmalar hız kesmenden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu çalışmayla sadece bir yol değil, şehrimizin ulaşım geleceğine açılan bir yaşam aksı inşa ediyoruz. Projede çalışmalarımız ivedilikle ve özveriyle devam ediyor" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin ana ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda başlattığı kapsamlı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ulaşımda konfor, güvenlik ve sürdürülebilirliği esas alan projeyle, Samsun trafiğine nefes aldıracak modern bir bulvar inşa ediliyor. Projeyle mevcut durumda 2x2 statüsünde hizmet veren bulvar, 2x3 şeride çıkarılıyor. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı-Alaçam Caddesi kesişiminde battı-çıktı, AFAD Kavşağı’nda köprülü olmak üzere 2 farklı seviyeli kavşak inşa ediliyor.

3’üncü şeridin inşası başladı

Trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan proje kapsamında planlanan 3’üncü şeridin inşasına başlandı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Benzinlik Altgeçit Kavşağı’nda fore kazık imalatları tamamlandı ve döşeme betonu döküldü. İstinat duvarı tamamlanan çalışmada, altgeçit için yol kazı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında altyapı imalatları sürerken; üstyapı için izolasyon ve bordür imalatları devam ediyor. RTE Bulvarı AFAD Üstgeçit Kavşağı’nda ise köprü ayak temelleri ile fore kazıkları tamamlanarak temel betonu döküldü.

"Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı şehrimizin ulaşım vizyonuna önemli bir katkı"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehrimizin doğu-batı aksında stratejik öneme sahip olan bulvar, her gün binlerce vatandaşımızın kullandığı kritik bir güzergâh. Samsun’un ana ulaşım omurgalarından biri olan bu bulvarda yaptığımız çalışmayla şehrimizin ulaşım vizyonuna önemli bir katkı sunuyoruz. Şehrimizin büyüyen nüfusu ve artan araç sayısını da dikkate alarak hazırladığımız projede ekiplerimiz hummalı ve yoğun bir çalışma takvimi yürütüyor. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi en kısa sürede projeyi tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Çalışmalar sırasında trafiğin aksamaması için geçici yönlendirmeler ve alternatif güzergâhlar oluşturduk. Ancak yine de tüm hemşehrilerimize çalışmalar süresince gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum" dedi.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Kizilirmakofsetmatbaasi
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan