İçeriğe atla
04:27
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Malatyalılar Derneği'nden Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret
Samsun Haberleri

Malatyalılar Derneği'nden Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Samsun Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Polat, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.
MK Mehmet KarabiberYayın · 15.01.2025
15:38
146 okundu
Mehmet KarabiberYayın: 15.01.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Polat ve heyeti, Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Engelsiz Medya İletişim Derneği Başkanı Recep Çağlıyan Güner ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Polat, dernek hakkında bilgiler verdi.

Malatyalılar Derneği'nden Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret (3)

SAMSUN'DA 6 BİN MALATYALI YAŞIYOR

Samsun'da kayıtlı 3 bin Malatya'nın yaşadığını belirten Polat, bu rakamın toplamda 6 bin olduğuna dikkat çekerek "Malatya ile Samsun arasında var olan dostluk köprüsünü güçlendireceklerini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SESLENDİ

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı da hemşeri derneklerinin kent kültürüne önemli katkılar sunduğunu belirterek Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bir hemşeri arastası oluşturarak bu tür derneklere ortak kullanım alanı sunması gerektiğini söyledi.

Sohbet sırasında Başkan Polat, Malatya'nın kayısılı ürünlerini hediye ederken, programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Malatyalılar Derneği'nden Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret (2)

Malatyalılar Derneği'nden Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret (1)

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Mehmet Karabiber  |  Yazar: Mehmet Karabiber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan