İçeriğe atla
10:41
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Hatay’da Sessiz Yürüyüş: Asrın Felaketinin 2. Yılında Binler, Depremzedeleri Andı!
Haberde insan

Hatay’da Sessiz Yürüyüş: Asrın Felaketinin 2. Yılında Binler, Depremzedeleri Andı!

Asrın felaketinin 2’nci yıl dönümünde Hatay’da bir araya gelen binlerce vatandaş sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.
İ İHAYayın · 06.02.2025
09:45
1 okundu
İHAYayın: 06.02.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Asrın felaketinin 2’nci yıl dönümünde Hatay’da bir araya gelen binlerce vatandaş sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin üzerinden tam 2 yıl geçti. Asrın felaketinin en büyük yıkımı yaptığı Hatay’da yaklaşık 25 bin insan vefat etmiş ve binlerce konut zarar görmüştü. Depremin yıl dönümünde Antakya ilçesinde bir araya gelen binlerce vatandaş sessiz yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından Köprübaşı mevkiinde toplanılmasıyla saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Asi Nehri’ne karanfil bırakmasıyla program sona erdi.

Asrın Felaketinin 2. Yılında Binler, Depremzedeleri Andı! 4Asrın Felaketinin 2. Yılında Binler, Depremzedeleri Andı! 3Asrın Felaketinin 2. Yılında Binler, Depremzedeleri Andı!2

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: İHA
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan