İçeriğe atla
20:47
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Gençlerbirliği, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Ankara

Gençlerbirliği, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Trendyol Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği yeni sezonun ilk haftasında mücadele edeceği Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.
K KizilirmakofsetmatbaasiYayın · 06.08.2025
12:26
3 okundu
KizilirmakofsetmatbaasiYayın: 06.08.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Trendyol Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği yeni sezonun ilk haftasında mücadele edeceği Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlerbirliği, 2020-2021 sezonunda veda ettiği Süper Lig’e 4 sezon sonra geri döndü. 2025-2026 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan başkent ekibi, ilk hafta deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesinde Peter Etebo ve Gökhan Akkan açıklamalarda bulundu.

"Her maç çok önemli olacak, her maç çok zor olacak"

Her maçın önemli olduğunu ancak yine de 10 aylık sezonun genelinin de önemli olduğunu kaydeden Peter Etebo, "Her maç çok önemli olacak, her maç çok zor olacak. Bu kadar çalışma yaptınız ve ilk maçta bunları sahaya yansıtmak istiyorsunuz. Herkes sahaya yenmek için çıkıyor. Herkes sahaya elinden geleni yapmak için çıkıyor. Bu da öyle bir maç olacak. Samsunspor çok önemli bir takım. Geçen sezon iyi bir iş çıkarttılar. Bu sezon da Avrupa’ya katılıyorlar. Zorlu bir rakiple karşılayacağımızı biliyoruz ama gençler gibi olarak geri çıktığımızda bir yerden başlamamız gerekiyor. Bu da Samsunspor maçı. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Şu ana kadar yaptığımız her şeyi sahaya yansıtacağız. Umarım galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz" diye konuştu.

"Biz bu lige yeni gelmedik, geri geldik"

Güzel bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Gökhan Akkan ise maç haftasına hazırlandıklarını belirterek, "Çok çalıştık, çok emek verdik ve en önemlisi çok çabaladık. Yeni bir oluşum içindeyiz. Süper Lig’e yeni çıkan bir takımız. Ama son zamanlarda klişe bir laf oldu yani bizim için de. Biz bu lige yeni gelmedik, geri geldik. Yabancısı değiliz bu ligin. Arkadaşlarımla beraber, yeni gelen arkadaşlarımızla beraber çok iyi çalıştık. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah ilk maçla birlikte, Samsun maçıyla çok iyi başlayıp sezonun geri kalanını da çok iyi geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Kizilirmakofsetmatbaasi
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan