İçeriğe atla
05:15
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Fatih'te Tezgah Kavgası: Seyyar Satıcı Silahla Öldürüldü!
Asayiş

Fatih'te Tezgah Kavgası: Seyyar Satıcı Silahla Öldürüldü!

Fatih'te çıkan tezgah kavgasında seyyar satıcının öldürüldüğü olayın detayları ve kavga anının cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
İ İHAYayın · 13.01.2025
11:25
0 okundu
İHAYayın: 13.01.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Fatih'te çıkan tezgah kavgasında seyyar satıcının öldürüldüğü olayın detayları ve kavga anının cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Fatih'te kıraathane işletmecileri ile seyyar satıcı arasında çıkan tezgah kavgasında seyyar satıcı vurularak hayatını kaybetmişti. Emniyetten yapılan açıklama ve ortaya çıkan cep telefonu görüntüleri sonucu olayla ilgili detaylar netleşti. Olay saat 11.30 saatlerinde Fatih Ayvansaray Mahallesi Esnaf Loncası Sokak'ta meydana gelmişti. Çukur dizisinin çekildiği kahvehanenin işletmeciliğini yapan trans birey olan 44 yaşındaki T.S.K. aynı sokakta tespih satan 34 yaşındaki seyyar satıcı Ercan Çali'yi (34) silahıyla ateş açarak öldürdü. Hayatını kaybeden Ercan Çali'nin daha önceden çeşitli suçlardan 22 adet suç kaydı olduğu tespit edildi. T.S.K.'nın Ercan Çali''yi silahıyla vurduğu anlar sonradan ortaya çıkan cep telefonu görüntülerine de yansıdı.

T.S.K. kendisine yapılan sorgulamada, aynı adreste kahvehane çalışanı olduğunu, seyyar satıcılık yapan maktul şahıs ile daha önceden de kahvehaneye gelen müşterilere tespih satmaya çalıştığı için aralarında sürekli tartışma yaşandığını, olay günü ise yine kavga ettikleri esnada tabancayı şahsa doğrultarak ateş ettiğini ifade etti. T.S.K. suç aleti silahı B.U.’ya verdiği, B.U.’nun da silahı arkadaşı G.Ş.’nin evinde sakladığı tespit edildi. Evde yapılan aramalarda 2 adet tabanca ele geçirilirken, G.Ş. ve B.U. emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak “kasten öldürme” suçundan tahkikat işlemleri devam ettiği açıklandı.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: İHA
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan