İçeriğe atla
13:26
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Başkan Sandıkçı: 'Ramazan'da gönül bağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz'
Samsun

Başkan Sandıkçı: 'Ramazan'da gönül bağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz'

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının manevi ikliminde 7'den 70'e tüm vatandaşlarla bir araya gelip, gönül bağını güçlendirdiklerini söyledi.
S SahinolemreYayın · 04.03.2026
15:51
6 okundu
SahinolemreYayın: 04.03.2026 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının manevi ikliminde 7'den 70'e tüm vatandaşlarla bir araya gelip, gönül bağını güçlendirdiklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayı boyunca ilçede gerçekleştirdikleri birçok etkinlik ve programla Ramazan'ın bereketini paylaşmaya devam ettiklerini, çocuklarla, gençlerle ve ailelerle buluşmayı sürdürdüklerini söyledi. Çat kapı iftar programıyla vatandaşları evlerinde ziyaret ederek iftar sofralarında buluşmayı sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, her akşam farklı bir mahallede teravih namazı sonrası mahalle buluşmalarıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getirdi. Canik Şehr-i Ramazan Serüveni etkinliklerinde de ailelerle bir araya geldiklerini, çocukları ve gençleri hediyelerle buluşturduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, 'Canik'imizde hemşehrilerimizle ve gençlerimizle buluşmayı, Ramazan'ın sevincini paylaşmayı sürdürüyoruz' dedi.

Teravih namazı sonrası gerçekleştirdikleri mahalle buluşmalarıyla ilçe sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinlediklerini, ayrıca yürütülen çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduklarını aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, 'Canik'imizin dört bir köşesinde hemşehrilerimizle ve gençlerimizle buluşuyor, mübarek Ramazan ayının bereketine ortak olmaya devam ediyoruz. Çat kapı iftar programımız ve teravih namazı sonrası mahalle buluşmalarımızla hemşehrilerimizle bir araya geliyor, Canik Şehr-i Ramazan Serüveni etkinliklerimizle çocuklarımızın ve gençlerimizin neşesine ortak oluyoruz. Mahalle buluşmalarımızda hemşehrilerimizin taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımıza yönelik istişarelerde bulunuyoruz. Ramazan ayının manevi ikliminde 7'den 70'e tüm gençlerimizle ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyor, gönül bağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz' diye konuştu.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Sahinolemre
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan