İçeriğe atla
04:10
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Bafra’da İnşaat Sektörü İçin Ortak Değerlendirme Toplantısı
Bafra Haberleri

Bafra’da İnşaat Sektörü İçin Ortak Değerlendirme Toplantısı

Bafra Belediyesi ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin güncel konularını değerlendirmek amacıyla Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirdi.
Beyzanur ŞİRİNYayın · 27.01.2026
16:52
9 okundu
Beyzanur ŞİRİNYayın: 27.01.2026 · Güncelleme: 16.07.2026

Bafra Belediyesi ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin güncel konularını değerlendirmek amacıyla Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, Bafra Belediyesi şube müdürleri ve inşaat grubu temsilcileri katılım sağladı.

Toplantıda, inşaat sektörünün Bafra’daki mevcut işleyişi, sahada yaşanan uygulamaya yönelik konular ve sektör temsilcilerinin beklentileri ele alındı. Artan maliyetler, imar uygulamalarında karşılaşılan süreçler, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve ruhsat işlemlerine ilişkin hususlar kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, inşaat sektörünün kent ekonomisi ve istihdam açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, sektör temsilcilerinden gelen geri bildirimleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Kocabaş, yerel yönetimle iş birliği içerisinde hareket ederek sürecin daha verimli işlemesine katkı sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bafra’da İnşaat Sektörü İçin Ortak Değerlendirme Toplantısı (1)

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya ise, sahadan gelen taleplerin ilgili kurumlarla istişare edilerek değerlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, Bafra TSO olarak üyelerin karşılaştığı konuların çözümüne yönelik çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Toplantıda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sektör temsilcilerinin dile getirdiği sorun ve talepleri dikkatle dinleyerek, çözüm noktasında gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti. Başkan Kılıç’ın sürece gösterdiği ilgi ve yaklaşım, toplantıya katılan sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından iyi dileklerle sona erdi.

Bafra’da İnşaat Sektörü İçin Ortak Değerlendirme Toplantısı (2)

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Beyzanur ŞİRİN
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan