İçeriğe atla
11:52
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Bafra Şoförler Odası Başkanlığına kadın aday: Nurdan Aşcı Adaylığını Açıkladı
Bafra Haberleri

Bafra Şoförler Odası Başkanlığına kadın aday: Nurdan Aşcı Adaylığını Açıkladı

2026 yılı başlarında yapılacak olan Bafra Şoförler Odası Başkanlığı seçimleri için Merhum şoför Mustafa Sarı’nın kızı Nurdan Aşcı adaylığını açıkladı.
S SahinolemreYayın · 31.10.2025
08:36
315 okundu
SahinolemreYayın: 31.10.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

Merhum şoför Mustafa Sarı’nın kızı Nurdan Aşcı adaylığını açıkladı.
Bafra Niyazi Kesim Köprü Başı restorantta bir basın açıklaması yapan Bafra Şoförler Odası Başkan Adayı Nurdan Aşcı,’’Saygıdeğer meslektaşlarım, değerli yol arkadaşlarım, kıymetli büyüklerim ve sevgili kardeşlerim.

Bafra Şoförler Odası Başkanlığına Kadın Aday,Nurdan Aşcı Adaylığını Açıkladı

Bugün burada sadece bir seçim konuşması değil, şoför esnafının sesi olmak için , birlik ve dayanışmayı yeniden kurmak için , hak ettiğimiz değeri almak için karşınızdayım. Ben bu mesleğe sonradan gelmedim. Ben bu mesleğin ekmeğini, alın terini, sabahın ayazını, gecenin karanlığını , yolun yorgunluğunu çok iyi bilirim. Çünkü bu camianın içinden geldim.
Ben Nurdan Aşcı , evli 4 çocuk sahibiyim. Rahmetli babam şoför Mustafa Sarı ömrünü direksiyon başında geçirmiş, yıllarca ekmeğini yolun tozundan çıkaran bir şofördü.
Bana her zaman şunu öğretirdi.’’Kızım bu meslek yürek ister, yolda sadece araba kullanmazsın. Sabır,Ahlak ve Emek taşımayı öğrenirsin.’’derdi.
İşte bu yüzden buradayım. Babamın emanet bıraktığı bu mesleğe sahip çıkmak için. Şoför esnafının sorunlarını masaya değil, çözümün tam ortasına koymak için. Hakkımızı savunan, esnafını koruyan, çalışanın yanında duran güçlü bir oda için Bafra Şoförler Odası Başkanlığı için aday oldum.
Bugün hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz. Artan maliyetler, Parça fiyatları ve giderlerinin ağırlığı, Adaletsiz rekabet, Yetersiz temsil, Ve kimsenin derdimizi duymamazı.

Bafra Şoförler Odası Başkanlığına Kadın Aday
Artık Yeter!
Bu düzen değişmeli ve biz değiştireceğiz. Söz veriyorum. Şoför esnafını ayağa kaldıracağız. Hakkımızı koruyan güçlü bir temsil oluşturacağız. Herkese eşit mesafede duran adil bir oda olacağız. Mesleğin saygınlığını yeniden yükselteceğiz.
Ben bir kişinin değil , herkesin adayıyım. Bu yol birlik yolu, bu yol emek yolu, bu yol alın terinin yoludur. Rahmetli babam yılların şoförü Mustafa Sarı’nın şoförü hatırasına yakışır şekilde söz veriyorum. Herkes için çalışacağım, kimseyi asla ötekileştirmeyeceğim. Gelin birlikte başaralım. Birlik olursak güçlüyüz. Bu seçim , sadece bir sandık seçimi değil, bu seçim emeğin, ahlakın ve adaletin seçimi olacak. Bu seçim şoför esnafının yeniden ayağa kalktığı gün olacak.

Ben hazırım. Projelerimiz hazır. Yüreğimde cesaret, arkamda Allah’ın izni, yanımda ailem , karşımda da siz oldukça kimse bizi durduramaz.
Ben Nurdan Aşcı. Bu aziz camiaya söz veriyorum. Emanete sahip çıkmaya geliyorum. Onura sahip çıkmaya geliyorum. Şoför esnafının hakkını almaya geliyorum. Birlikte başaracağız. Bafra kazanacak, şoför esnafı kazanacak. Teşekkür eder, saygılar sunarım.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Sahinolemre
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan